Är du vår nästa VD?

november 19, 2021
Posted in Nyhetsrum
november 19, 2021 IDÉ banken HR

Är du vår nästa VD?

Idébanken Juristbyrå AB erbjuder tjänster inom juridik. Bolaget är en del av Idébanken Sverige AB som erbjuder företagstjänster till startups och SME. Idébanken Sverige AB är ett dotterbolag av CSR Capital. 

Företaget samarbetar med ett antal globala partner och kan därmed erbjuder sina tjänster även utomlands. Företagskonceptet är att förmedla juridiska tjänster som erbjuds till klienter genom sina samarbetspartner.Vi har nyligen skrivit samarbetspartners avtal med ett antal juristbyråer i utlandet och  gått genom nyemission där vi har utökat kapital samt antal aktier.

Målet är att Idébanken Juristbyrå blir börsnoterat 2022.

Arbetsuppgifterna är fokuserade på börsnoteringen, hitta nya samarbetspartner och att genomföra konkreta affärer tillsammans med ledning från andra länder. Därför söker vi inte bara en jurist men en entreprenör som vill vara med på den resan.

Du ska ha erfarenhet och kunskap om startups, tillväxtföretag och branschen samt starkt nätverk med goda meriter.

Önskvärt är det om du har även erfarenhet av att jobba internationellt. Därför behärska svenska språket så väl som engelska. 

Vi är ett team av entreprenörer med lång erfarenhet från olika branscher bland annat startups. Vi ger dig allt stöd du behöver för att lyckas i din befattning som VD. Samtidigt vill vi att du brinner för startups, entreprenörskap och att nå höjder som andra tycker är omöjliga att nå!

Om du har frågor eller vill skicka ditt CV och personligt brev till oss, kontakta gärna

hr@idebankenhr.com 

För mer information om oss kan du gärna besöka vår hemsida:

https://www.idebankenjurist.com/

Hemsidan är under regelbunden uppdatering. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

sv_SESwedish