Är du vår nästa superentreprenör VD?

november 19, 2021
Posted in Nyhetsrum
november 19, 2021 IDÉ banken HR

Är du vår nästa superentreprenör VD?

House Online Sverige AB är ett dotterbolag till CSR Real Estate som tillsammans med sandra dotterbolag verkar inom fastighetssektorn. Företaget ska vara en  internationell digital plattform för försäljning, uthyrning, renovering, byggnation och investering inom segment Fastighet. Målet är att verksamheten ska utökas i antal även i andra länder. 

CSR Real Estate, moderbolaget är en del av CSR Capital och har för uppgift att genom rådgivning och konsultation bidra med tillväxt i all dotterbolag under sig. 

Vi har också på väg att etablera flera företag i olika europeiska länder inom samma segment som ska ingå i en koncern.

 

Bolaget ska börsnoteras under 2022.

 

Bolaget har nyligen gått genom nyemission där vi har utökat kapital samt antal aktier.

Av den anledningen vill vi förstärka vårt team inför börsnoteringen. Du kommer att tillsammans med vår styrelseordförande ta oss till nästa nivå.

Arbetsuppgifterna har huvudsakligen fokusen på börsnoteringen där nätverkande, hitta nya samarbetspartner och att genomföra konkreta aktiviteter tillsammans med ledning från andra länder är viktiga delar i vardag. 

Du ska ha erfarenhet och kunskap om startups, tillväxtföretag, fastighetsbranschen samt starkt nätverk med goda meriter.

Önskvärt är det om du har även erfarenhet av att jobba internationellt. Därför behärska svenska språket så väl engelska är viktigt. 

Vi är ett team av entreprenörer med lång erfarenhet från olika branscher samt startups. Vi ger dig allt stöd du behöver för att lyckas i din befattning som VD. Samtidigt vill vi att du brinner för startups, entreprenörskap och att nå höjder som andra tycker omöjligt att nå!

Om du har frågor eller vill skicka ditt CV och personligt brev till oss, kontakta gärna

hr@idebankenhr.com

För mer information om oss kan du gärna besöka gruppens hemsidan där du kan se vilka bolag ingår i gruppen

www.csrrealestate.se

Hemsidan är under regelbunden uppdatering. Vi håller på med att rekrytera även andra befattningar till företaget. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

sv_SESwedish