Är du vår nästa superentreprenör VD?

november 19, 2021
Posted in Nyhetsrum
november 19, 2021 IDÉ banken HR

Är du vår nästa superentreprenör VD?

 

Idébanken Media ( World online Sverige AB) erbjuder tjänster och produkter inom ramen för marknadsföring, webbdesign, app-utveckling, mm. Bolaget är en del av Idébanken Sverige AB som erbjuder företagstjänster till startups och SME. 

 

Företaget samarbetar idag med ett antal partner i olika länder och därför erbjuder sina tjänster även utanför Sverige. 

 

Företaget har nyligen gått genom nyemission där vi har utökat kapital samt antal aktier. Målet är att Idébanken Media blir börsnoterat 2022.

 

Arbetsuppgifterna har huvudsakligen fokusen på börsnoteringen där nätverkande, hitta nya samarbetspartner och att genomföra konkreta aktiviteter tillsamman med ledning från andra länder är viktiga delar i vardag. 

 

Du ska ha erfarenhet och kunskap om startups, tillväxt företag och branschen samt starkt nätverk med goda meriter.

 

Önskvärt är det om du har även erfarenhet av att jobba internationellt. Därför behärska svenska språket så väl engelska är viktigt. 

Vi är ett team av entreprenörer med lång erfarenhet från olika branscher samt startups. Vi ger dig allt stöd du behöver för att lyckas i din befattning som VD. Samtidigt vill vi att du brinner för startups, entreprenörskap och att nå höjder som andra tycker omöjligt att nå!

Om du har frågor eller vill skicka ditt CV och personligt brev till oss, kontakta gärna hr@idebankenhr.com 

För mer information om oss kan du gärna besöka vår hemsida: https://www.idebankenmedia.com/ . Hemsidan är under regelbunden uppdatering. Vi håller på med att rekrytera även andra befattningar till företaget. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

sv_SESwedish