Är du vår nästa superentreprenör VD?

november 19, 2021
Posted in Nyhetsrum
november 19, 2021 IDÉ banken HR

Är du vår nästa superentreprenör VD?

CSR Real Estate Sverige AB är ett moderbolag som tillsammans med sina dotterbolag verkar inom fastighetssektorn. Huvudområdet för bolagen  är förmedling och förvaltning av fastigheter där vi skapar en stabil värdeutveckling och stabila kassaflöden över tid. Det andra området är samhällsfastigheter som vi enkelt ska kunna ställa om mellan olika verksamheter beroende på efterfrågan. Bland dotterbolagen finns även en plattform för fastighetsförmedling, städservice, fastighetsservice och trädgårdsarbete.

CSR Real Estate som moderbolag har för uppgift att genom rådgivning och konsultation bidra med tillväxt i dotterbolagen samt projektleda ett antal utvecklingsprojekt inom mark och fastigheter som ägs av olika bolag inom koncernen.

Vi har också på väg att etablera flera företag i olika europeiska länder inom samma segment som ingår i koncernen. 

 

Alla bolag i sikt ska börsnoteras men tidsramen för var och en är annorlunda. Närmast börsnotering är 2022. 

 

Alla bolag under CSR Real Estate har gått genom nyemission där vi har utökat kapital samt antal aktier. 

Av den anledningen vill vi förstärka vårt team inför börsnoteringen. Du kommer att tillsammans med vår styrelseordförande ta oss till nästa nivå. 

Arbetsuppgifterna har huvudsakligen fokusen på börsnoteringen där nätverkande, nya samarbetspartner, tillsammans med ledning i andra länder förbättra verksamheten och tillväxten samt verkställa strategiska beslut om börsnoteringen till konkreta aktiviteter för att nå målet. 

Du ska ha erfarenhet och kunskap om startups, tillväxtföretag, fastighetsbranschen samt starkt nätverk med goda meriter. 

Önskvärt är det om du har även erfarenhet av att jobba internationellt. 

Vi är ett team av entreprenörer med lång erfarenhet från olika branscher samt startups. Vi ger dig allt stöd du behöver för att lyckas i din befattning som VD. Samtidigt vill vi att du brinner för startups, entreprenörskap och att nå höjder som andra tycker omöjligt att nå!

Om du har frågor eller vill skicka ditt CV och personligt brev till oss, kontakta gärna

hr@idebankenhr.com 

För mer information om oss kan du gärna besöka vår hemsida

https://www.csrrealestate.se/

Hemsidan är under regelbunden uppdatering. Vi håller på med att rekrytera även andra befattningar till företaget.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

sv_SESwedish