Rekrytering & Platsbank

Vi har ett stort nätverk och en bred platsbank med många arbetsmöjligheter inom många olika typer av branscher. Registrera dig på hemsidan där du kan söka och förhoppningsvis finna det arbete som du länge letat efter. Just detta ger oss möjligheten att stödja dig och ge dig större möjlighet att få det jobb och den bostad du alltid drömt om.

Interimsledning

Är ditt företag i behov av en HR-ansvarig, HR Business Partner eller HR Manager? Vi erbjuder företag både i offentlig och privat sektor en möjlighet att hyra in våra professionella medarbetare. Passar er perfekt som inte kanske har möjlighet eller behov av en HR tjänst på heltid utan i stället periodvis eller när behovet finns. Med hjälp av våra medarbetare kan vi erbjuda er ett stöd på plats med allt arbetsmiljörelaterat. Våra medarbetare finns för ditt företag och eftersom vi även har ett samarbete med jurister har vi underlaget att kunna stödja er på bästa möjliga vis. Kontakta oss för mer information, då vi kan ta reda tillsammans hur vi bäst kan finnas där för dig och ditt företag.

Utbildningar

Känner du som privatperson att du skulle vilja arbeta inom HR? Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas och studera för att kunna förverkliga detta. Vår förstklassiga utbildning ger dig en grundläggande och även en heltäckande insikt i hur det är att jobba inom denna intressanta bransch. Detta kan innefatta allt från rekrytering, organisationsutveckling och arbetsmiljö till pension. Denna heltäckande utbildning ger dig möjlighet att kunna arbeta på många intressanta företag och grunden till att kunna tackla dessa arbetsmiljörelaterade uppgifter. Så förverkliga dina planer och tankar. Kontakta oss för mer information, planering eller ett personligt möte.

Personalstöd & administration

Står du som företagare inför svåra och kanske omfattande val som gäller HR och administration? Då kan det vara skönt att ha någon att rådfråga, bolla idéer med samt ha kontakt med någon som kan regelverket och vet vad du kan eller inte kan göra. Det kan lätt bli överväldigande med beslut som inte bara påverkar dig utan din personal och din organisation. Vi erbjuder även personalstöd så att vi kan ta reda på vad din personal tycker är viktigt på arbetsplatsen och hur personal och ledning kan samarbeta bättre så att ni tillsammans kan utvecklas och  fatta de beslut som får ditt tillväxtföretag att gå framåt.

Avtalsskrivning

Att skriva avtal, förhandla och få de viktiga besluten och överenskommelserna dokumenterade är inte alltid helt enkelt. Eftersom vi på IDÉ banken HR har ett bra och nära samarbete med våra jurister IDÉ banken Juristbyrå, så kan vi erbjuda stöd, tips och hjälp med de vanligaste juridiska problemen. Vi finns här för dig och ditt företag. Kontakta oss för mer information.

Karriärcoachning

Står du inför svåra val och känner du dig osäker på framtid, nutid eller kanske för ett karriärbyte? Att just då veta vilken riktning och väg du ska hålla är inte alltid så lätt. Ska du utbilda dig? Söka en annan tjänst? Eller säga upp dig och ge dig ut på arbetsmarknaden igen? Oavsett i vilka tankar du går kan det vara skönt att ha någon som rådgiver dig. Att kunna planera ihop och undersöka möjligheter som rör karriärbyte, utbildning samt nya arbetsmöjligheter via vårt kontaktnät. Kontakta oss, så kan vi tillsammans ta reda på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi har möjligheten att ge dig just det stöd som behövs för att kunna utvecklas. Vi har den kunskapen och lösningarna som du skulle kunna tänkas behöva.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

sv_SESwedish